Skjønnhet

Korona-krisen: Lag deg et hjemmespa og støtt en lokal butikk

hanna-postova-ExVr8jODhyo-unsplash
Foto: Hanna Postova

Hjemmekontor var bare begynnelsen. Nå er det bare å sette igang og lag deg ditt eget hjemme-spa også. Hos Invisibli.no kan du kjøpe mange av de deilige produktene som brukes i et profesjonelt spa og samtidig bidra til å støtte en lokal bedrift der medarbeiderne nå må holde seg hjemme fra jobb.

Les også: Støtt lokale småbedrifter

«Skal ikke klage på at jeg ikke har noe å gjøre i disse krisetider. Kan trives i flere roller jeg. Gleder meg bare til jeg er tilbake på jobb igjen og da skal kundene få den behandlingen de fortjener» skrev beauty-guru Solvår Hegge på Facebook nylig. I disse dager satser hun som så mange andre bedrifter på netthandel for å holde motet og businessen oppe, og sikre arbeidsplasser.

sol hjemmekontor«Nå som våren og sommeren står for døren er det ekstra viktig med gode forberedelser. For ikke å glemme hva massasje gjør for kropp og sinn. Vi har et bredt utvalg av produkter for ansikt og kropp, med naturlige ingredienser som du fint kan bruke om du unner deg en liten hjemmespa» sier Solvår Hegge. Hun anbefaler gjerne produkter fra sitt favorittmerke Ripar Cosmetici – et italiensk merke som er utviklet av noen av Italias mest anerkjente leger/kirurger og kosmetologer. Familien Ripar har også Italias største hudpleieskole som du kan lese om her.

artem-labunsky-H5UZzQ4Ibn8-unsplash
Foto: Artem Labunsky

Massasjekrem og olje er luksus du fint kan unne deg hjemme på badet. Solvår anbefaler Ripar Evergreen Massasjekrem og Ripar Sweet Almond Oil.

Ripar Evergreen Massasjekrem er egnet for alle typer massasje og gir maksimal glatthet, uten å være fet eller tyngende.

«Den er like velegnet i klinikk, som for hjemmebruk. Den rike teksturen fremmer smidighet og fukt som resulterer i fastere hud» sier Solvår.

Ripar Sweet Almond Oil er en luksuriøs massasjeolje, laget av mandelolje som gir huden næring, virker oppmykende og tonende. Kan brukes alene, eller daglig for å forebygge strekkmerker under svangerskap.

«Siden den er så allsidig, kan den brukes privat som til profesjonelt bruk. Oljen absorberes lett og virker ikke fet. Den er også ideal for å gjenopprette næringsstoffer til håret under soleksponering og som beskyttende wrap før vask. Hell noen dråper i badevannet og du har verdens beste naturlige badeolje» forklarer Solvår.

«Ansiktsmasker som peeling, i form av gele eller krem er et must. Vi har to virkningsfulle masker» sier Solvår og har følgende anbefaling for deg som vil ha vårlig glød i en litt gusten vinterhud:

«Ripar Regenerating Mask forbedrer huden, fjerner sminke og døde hudceller. Passer alle hudtyper, mens Ripar Gommage med AHA syrer er en eksfolierende gelemaske som fjerner urenheter, øker cellefornyelsen og revitaliserer grå og gusten hud. Egner seg for acne og solskader hud. For å redusere hyperpigmentering, bør man i tillegg benytte RiparClear Day Cream SPF 30 og begrense soleksponeringen» sier Solvår.

Ripar 1
Ripar massasjekrem og olje til venstre, og maskene til høyre.

«I vår nettbutikk har vi et rikt utvalg ansiktsprodukter for alle hudtyper» sier Solvår.
«Spesielt Caviarserien fra Ripar SPA er populær. Ikke bare har den fantastiske ingredienser, men er også delikat og nydelig på huden. Trekker raskt inn og du kan føle huden bli glatt og myk».

Ripar 2
Kaviarserien (over) kommer i 3 forskjellige utgaver: for sensitiv, solskadet og aldrende hud.

«Og så var det solen, ja. Synes du ordinære solprodukter for ansikt gir deg dårligere hud, kan du trygt bruke ansiktskremene fra Ripar SPA med SPF30 sier Solvår. Bare sørg for riktig hudtype, men den for sensitiv hud kan absolutt ALLE bruke. Beskytter godt, men husk å smøre ofte.»

En god bodylotion bør gi godt med fukt som mykgjør huden og trekker godt inn.

«En klar favoritt hos oss er Ripar Moisturizing Bodylotion. Den kan også brukes som aftersun av hele familien. Nydelig lett kosistens. Ellers har vi alt fra cellulitt kremer til oppstrammende kroppsprodukter» sier Solvår.

Selvom du bare er innendørs og hjemme om dagen er det viktig å opprettholde faste daglige rutiner, som å stå opp og legge seg til faste tider, dusje, kle på deg og sminke deg for å føle deg ekstra vel.

Solvor 11
Et strøk med favorittleppestiften eller en dæsj maskara og eyeliner gjør underverker på selvfølelsen. Foto: Styletalkmagazine

Ripar 3

«Denne eyelineren sitter som støpt under trening, svømming og svetting, sol og varme og elskes av blant andre boksedronningen Cecilia Brækhus. Selvom den sitter godt på renses den enkelt av med vanlig rensemelk,» forteller Solvår.

Ripar 4

Serien har også flere concealer-paletter for de aller fleste hudtyper. Og ikke minst har de makeup som dekker det meste – til og med tatoveringer. Så om du har lyst til å leke deg litt med det mens du likevel er hjemme kan denne videoen på Ripairs hjemmeside være til inspirasjon:

Ripar & Riae from Ripar Cosmetici on Vimeo.

Alle produkter er med naturlige ingredienser av høy kvalitet. Dermatologisk testet (ikke på dyr) og parabenfrie.

NB! Dette er IKKE et sponset innlegg. Syletalkmagazine er fan av gründere og vi vet de sliter i en vanskelig hverdag akkurat nå med permitteringer og stengte bedrifter, så vi anbefaler alle våre lesere å støtte opp om lokale bedrifter der dere bor, slik at de kan ha et liv også når korona-krisen er over.

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: