Motenytt

Mer Yeezy for fansen

Tekst: Espen Hågensen Rusdal

Ryktene har surret lenge, men i januar ble det bekreftet: Kanye West og hans Yeezy skal droppe en hel kolleksjon med Gap og, hold dere fast, Balenciaga. Kanye West, eller Ye som han kaller seg nå, har samarbeidet med både Gap og Balenciaga en stund allerede. Og han er blitt sett med Balenciaga fra topp til tå, i hvert fall nesten, i månedsvis allerede.

Kreativ leder i Balenciaga, Demna Gvasalia, har uttalt at han er klar over den enorme prisforskjellen på Balenciaga og billigkjeden Gap, men at det også er det som tiltaler han. Kolleksjonen vil være i butikker i sommer.

Som om ikke det er nok vil Yeezy drope merch mandag 31. januar for hans Donda Academy – (West’s own school in Simi Valley, Californa named after the rapper’s own mother.) Her vil det bli hoodie, en genser og en tee i Yeezys vante palett. Dette er også et samarbeid med Slam Magazine. Prisen vil ligge på 50 til 200 dollar. Nedtellingen er i gang hos YeezySupply.com.

Les også: Yeezy på plass hos Gap

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d