Motenytt

Nå kan du få klær med kunsten til Thea Klingvall

Kolleksjonen med de fargerike trykkene av Thea Klingvalls kunst har fått tittelen Pussy Power. Og det er i forbindelse med kvinnedagen at kolleksjonen lanseres. Det er den norske designerduoen Anette Ousdal og Erica Mathiesen som står bak merket Pas Passé som står bak samarbeidet. De hadde lyst til å slå et slag for kvinnesolidaritet, og i følge designerne reflekterer ikke tittelen på kolleksjonen bare the power of the pussy, men også Pas Passés ønske om kontinuerlige samarbeid med dyktige kvinner på tvers av fag og bransjer.

“Vi gjør hverandre sterkere, sammen så er vi power. Pussy Power” skriver de i en pressemelding.

“Det er helt fantastisk å kunne være med å bidra til å lage unik slow-fashion. Det at kunst og mote møtes, og at hvert eneste plagg er unikt og å kunne samarbeide med andre kreative kvinner er helt spesielt for meg” sier kunstner Thea Klingvall (bildet under), som er kjent for sine fargesterke malerier og sexy, urbane, pop-estetikk.

“Vi valgte å samarbeide med Thea Klingvall fordi hun er en dyktig kunstner som jobber beinhardt og tør være seg selv i et land som Norge hvor det ikke alltid er så lett å være litt annerledes. Hun har en vakker og feminin estetikk, og oser good vibes, så dette har vi gledet oss til lenge” sier de to gründerdamene.

Den nye kolleksjonen består i følge pressemeldingen av: redesignede vintageplagg som for det meste er sourcet i Los Angeles. Viben er pastell, kitch, denim og tidlig 2000-tall, Paris Hilton, korte skjørt, oversized herreskjorter, skinn, sports wear, våren som kommer og good vibes only. Med andre ord: Pussy Power to the people. Kolleksjonen lanseres på Eftir på Grünerløkka 8. mars.

Les også: Pas Passé elsker redesign

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: