Motenytt

H&M er tilbake med nytt designersamarbeid

Siden 2004 har H&M samarbeidet med noen av de største designerne i verden. Hver november stilte motefans seg i kø utenfor H&M-butikker over hele verden for å sikre seg designerplagg til en overkommelige pris.

Mange har lurt på om det ville komme flere samarbeid eller om pandemien tok knekken på dem. Men nå har H&M delt at et nytt samarbeid er rett rundt hjørnet. Denne gangen med Mugler, ledet av kreativ leder Casey Cadwallader.

Mugler ble grunnlagt av Thierry Mugler på 1970-tallet. Han døde i januar 2022, men hadde ikke ledet Mugler på flere år, da han pensjonerte seg i 2003. Det betyr ikke at han holdt seg fullstending unna moteverdenen, i 2019 designet han kjolen Kim Kardashian hadde på seg på Metgallaen. Han designet også kostymene til Beyoncés «I am…World Tour» i 2009.

Kim Kardashian på Metgallaen i 2019 med kjole designet av Mugler.

Casey Cadwallader bla annonsert som ny kreativ leder for Mugler i desember 2017. CV’en hans inkulderer Narciso Rodriguez, Loewe og Acne Studios, men han har også bakgrunn innen arkitektur som han studerte ved Cornell University.

Det er trygt å si at vi kan forvente oss en spennende kolleksjon. Den vil være tilgjengelig på nett og i utvalgte butikker våren 2023.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: