Motenytt Video

Under lockdown er det lov å drømme om vakker haute couture

Ingen catwalk shows denne vinteren, nei? Om du som vi savner å se spektakulære motevisninger får vi heller bruke tiden til å drømme oss bort i lekre bilder av kreasjoner som virkelig setter fantasien i sving- Som i «Galatea» – den nye kolleksjonen til fransk-italienske Farhad Re, som ble lansert under Paris Haute Couture Week nylig.

Farhad Re studerte tidligere arkitektur, noe vi ser tydelige spor av også i hans klesdesign. De vakre kreasjonene vevd og flettet sammen av remser i silkeorgansa – 500 meter i følge Farhad, skal ha gått med til å lage de 15 kjolene i kolleksjonen. Haute couture handler mer om å selge drømmer enn å selge klær, og Farhard Res kolleksjon forteller sin egen lille historie om kunstneren som jobber natt og dag i sitt atelier og ender med å bli forelsket i sitt eget skaperverk. Bildene og videoen som følger med, viser modeller som poserer i skulptørens studio. Så ta en pause fra nyhetssendingene om Covid-19 og nyt – vi trenger å drømme litt nå.

Siden visninger er fjernt for mange akkurat nå oppfordret VOGUE nylig sine lesere til å skape sin egen haute couture hjemme og sende inn sine bilder til nettutgaven. Så – hvorfor ikke gjøre det samme her? Kle deg opp i din villeste stas, legg din råeste makeup og send til post@styletalkmagazine.com – og merk dem med #styletalkstaysafe – for en sjanse til å skinne på våre nettsider!

FARHAD RE collection couture printemps été spring summer 2021
Foto: Iris Brosch
Modell: Floriane Desmaret @ City Models
Make-up: Carne Larchet
Hår: Elisabete Godart
Méphistophélès Productions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d