Motenytt Video

H&M har avslørt sitt nyeste desginsamarbeid: Simone Rocha

H&Ms nye gjestedesginer er avslørt, og vi tok feil. Det var hverken Kate Spade eller Vivienne Westwood, men Simone Rocha. Og vi klager ikke. Etter å ha sett på de første bildene og videoene med smakebiter fra kolleksjonen, har jeg lyst på alt!

Det er perler og paljetter, puffermer og store skjørt. Stilen er feminin, men moderne. Kolleksjonen består av alt fra tyllkjoler til t-skjorter og trenchcoats, til sko og smykker. Alle garderobebehov blir dekket. Men hun har ikke bare designet klær til kvinner. Det er også en herrekolleksjon og en barnekolleksjon. Simone Rocha har tenkt på alle.

Simone Rocha er irsk og har mote i blodet. Faren hennes er designer John Rocha, og hun begynte å jobbe i atelieret hans da hun var 13 år. Hun har dermed jobbet med mote i over 20 år, og hennes eget merket feiere 10 år i år. Med andre ord, en erfaren og veletablert designer. Hun er stolt av sin kulturelle bakgrunn, og lar seg inspirer av både sin fødeby Dublin og farens Hong Kong.

Om samarbeidet med H&M sier hun: “Jeg er utrolig glad for å jobbe med H&M for å skape denne unike kolleksjonen. Det er virkelig en feiring av mine signaturplagg, og alle innflytelsene som har formet meg. Både som designer og som kunde har jeg lenge vært tilhenger av H&Ms samarbeidskonsept. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – det er en fantastisk liste å være en del av”.

Vi gleder oss til å se mer av kolleksjonen.

Alle bilder: H&M

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d