Fashion Style

H&M har avslørt sitt nyeste desginsamarbeid: Simone Rocha

H&Ms nye gjestedesginer er avslørt, og vi tok feil. Det var hverken Kate Spade eller Vivienne Westwood, men Simone Rocha. Og vi klager ikke. Etter å ha sett på de første bildene og videoene med smakebiter fra kolleksjonen, har jeg lyst på alt!

I London: Hanna Margrethe Enger

Det er perler og paljetter, puffermer og store skjørt. Stilen er feminin, men moderne. Kolleksjonen består av alt fra tyllkjoler til t-skjorter og trenchcoats, til sko og smykker. Alle garderobebehov blir dekket. Men hun har ikke bare designet klær til kvinner. Det er også en herrekolleksjon og en barnekolleksjon. Simone Rocha har tenkt på alle.

Simone Rocha er irsk og har mote i blodet. Faren hennes er designer John Rocha, og hun begynte å jobbe i atelieret hans da hun var 13 år. Hun har dermed jobbet med mote i over 20 år, og hennes eget merket feiere 10 år i år. Med andre ord, en erfaren og veletablert designer. Hun er stolt av sin kulturelle bakgrunn, og lar seg inspirer av både sin fødeby Dublin og farens Hong Kong.

Om samarbeidet med H&M sier hun: “Jeg er utrolig glad for å jobbe med H&M for å skape denne unike kolleksjonen. Det er virkelig en feiring av mine signaturplagg, og alle innflytelsene som har formet meg. Både som designer og som kunde har jeg lenge vært tilhenger av H&Ms samarbeidskonsept. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – det er en fantastisk liste å være en del av”.

Vi gleder oss til å se mer av kolleksjonen.

Alle bilder: H&M

For our english readers:

H&M has revealed its latest design collaboration

H&M’s new guest designer has been revealed, and we were wrong. It was neither Kate Spade nor Vivienne Westwood, but Simone Rocha. And we’re not complaining. After looking at the first photos and videos with teaser of the collection, I want everything!

In London: Hanna Margrethe Enger

There are pearls and sequins, puff sleeves and large skirts. The style is feminine, but modern. The collection includes everything from tulle dresses to T-shirts and trenchcoats, to shoes and jewellery. All wardrobe needs are met. But she hasn’t just designed clothes for women. There is also a men’s collection and a children’s collection. Simone Rocha has thought of everyone.

Simone Rocha is Irish and has fashion running through her blood. Her father is designer John Rocha, and she started working in his atelier when she was 13. She has thus worked in fashion for over 20 years, and her own brand celebrates 10 years this year. In other words, she is an experienced and well-established designer. Proud of her cultural background, she is inspired by both her birthplace Dublin and her father’s Hong Kong.

Of her collaboration with H&M, she says: “I am so thrilled to be working with H&M on this very special collection. It truly is a celebration of the signatures of my brand, and the influences that have shaped me. As a designer, and as a customer, I’ve been such a fan of the H&M collaboration concept. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – it’s such an amazing list of alumni to be a part of.”

We can’t wait to see more of the collection.

All photos: H&M

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: