Motenytt Video

Vi elsker Dagnys secondhand-skinnjakke

Alle elsker Dagny, dama bak hitlåter som «Backbeat» og «Wearing Nothing». Vi møtte henne på besøk hos Envelope i Oslo, og falt umiddelbart for den fantastiske stilen hennes – spesielt skinnjakka som hun hadde kjøpt brukt.

Artisten Dagny Norvoll Sandvik. Foto: Styletalk

«Heller en brukt skinnjakke som bare blir finere med tida, enn en fuskepels som avgir plast og forurenser naturen» sa Dagny Norvoll Sandvik til Styletalk. Om noen der ute skulle kjenne til fuskepelsmerker som IKKE avgir mikroplast og forurenser vil vi gjerne høre om dem. Jakka hadde hun kombinert med en grå lang kjole, Dr. Martens-støvler og digre gulløredobber – laidback, kul og sykt fabulous.

Les også: 5 stilspørsmål med Jenny Skavlan

Når det gjelder Dagnys stil slik hun framstår i sine musikkvideoer har vi elsket den lenge. Hun har selv avslørt at hun er svak for litt bling og glam og ikke minst sukkertøyfargede interiører med maksimalistisk innredning – som i videoen for låta «Come Over». Interiørnerder vil selvsagt gjenkjenne fantastiske Eaton House Studio i Essex som location for denne deilige rosa sukkerbiten av en popvideo. Nyt!

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: