Motenytt

Smakebiter fra Paris Haute Couture

Haute couture eksisterer i høyeste grad og når det gjelder det mest eksklusive av motens håndverk er Paris motehovedstad nummer én. Og siden det er award season fikk vi lyst til å sjekke hva som rører seg i motens aller øverste sjikt. Her er noen smakebiter fra Paris Fashion Weeks couture-visninger. 

 La Metamorphose vår/sommer 2020:

Metamorphose 1Metamorphose 2Metamorphose 3Metamorphose 4Metamorphose 5Metamorphose 6Metamorphose 7La Metamorphose HC RS20 0518Ewa Gawkowska og Małgorzata Szczęsna er søstrene bak dette merket som spesialiserer seg på rød løper-kjoler av den typen du gjerne ser i Cannes og under award season verden rundt.

ALEEM YUSUF vår/sommer 2020:

Aleem Yusuf 2Aleem Yusuf 3

info@imaxtree.com

Pakistanskefødte Aleem Yusuf fra Melbourne i Australia er best kjent for sine brudekjoler, men debuterte som haute couture-designer under Paris Fashion Week i fjor.

Alle bilder og video: Méphistophélès Productions

For our english readers:

Highlights from Paris Fashion Week’s haute couture runway

London has street wear and New York have the business savvy – but when it comes to haute couture – no other city can match Paris. With award season upon us we thought it would be fun to check out what is happening on the haute couture scene in Paris. Here are some highlight from the recent couture shows.

La Metamorphose spring/summer 2020:

Metamorphose 1Metamorphose 2Metamorphose 3Metamorphose 4Metamorphose 5Metamorphose 6Metamorphose 7

La Metamorphose HC RS20 0518

La Metamorphose is the brain child of sister Ewa Gawkowska and Małgorzata Szczęsna. Their speciality is red carpet gowns like the ones you see in Cannes, The Oscars and award season all over the world.

ALEEM YUSUF spring/summer 2020:

Aleem Yusuf 1Metamorphose 7Aleem Yusuf 2

info@imaxtree.comBorn in Pakistan but migrated to Melbourne Aleem Yusuf had his debut on the Parisian haute couture runway last year. he is best known for his bridal gowns but his couture collections shows a level of craftmanship that has impressed the international fashion press.

All photos and videos: Méphistophélès Productions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: