Skjønnhet

Beauty-positivity er skjønnhetsbransjens nye trend

VANNI BASSETTI 04

Skjønnhetsbransjen har mye makt. Det er også en bransje som har ry på seg for å være overfladisk og mest opptatt av det ytre. Men, sannheten er mer sammensatt enn som så. Selvfølgelig kan man skrive på selvopptattkontoen at man vil ha produkter som gjør at vi tar oss godt ut, sånn omtrent helt umiddelbart. Alt annet ville vel være løgn? Selvsagt kan du føle deg blid og fornøyd uten å ta på deg sminke eller gå til en hudpleiesalong, takk og pris er det de dypere og mindre materialistiske tingene i livet som skal til for å styrke selvtillit og mestringsfølelse.

VANNI BASSETTI 05

Men mange sliter med utfordringer ved eget utseende som virker hemmende. Selv en makeupartist som Peter Philips som legger Diors vakre visningsmakeup’er vet at selv mange modeller som vi antar er proppfulle av selvtillit kan ha hangups som plager dem. Da kan det å få et godt tips, et trygt og effektivt produkt eller en ny type behandling som gir synlige løsninger være med å endre livskvaliteten på måter der terapi eller medisinsk behandling kommer til kort.

Les også: Linnea mistet håret

Derfor vil Styletalk se nærmere på behandlinger og produkter som er tilgjengelige på dagens marked. Om du har tips til hvilke merker og behandlinger vi skal skrive om, send oss en mail på: post@styletalkmagazine.com

Alle bilder er fra Dior.

For our english readers:

Beauty-positive treatments that works

VINCENT LAPPARTIENT 02

The beauty business is powerful. It is also a business that’s rumored to be extremely superficial and concerned with looks alone. As always – the truth is more complex. Most of us would probably say yes to products that makes us look good, anything else would be a lie. But still, we know deep down that true self-love stems from something far less materialistic than just the rush a new lipstick or the joy a perfect foundation can give. Still one should never underestimate the power of a beauty-positive, efficient treatment or new product, especially if you have a challenge that affects your happiness and seems hard to tackle. Famous makeup artists as well as skincare experts and salon owners know that – we are sure Peter Philips who is image director for Dior Makeup (in our photos) would agree.  Appearance can have a severe impact on a person’s confidence and self-esteem and some of the new beauty-positive products and treatments available can make a huge difference in cases where even therapy fail.

VANNI BASSETTI 05

The Styletalk-crew has decided to dive in and look at the myriad of new products and treatments available today – what they are, the pros and cons and how much they cost.

Read: Linnea lost all her hair

If you have any products or treatments you would like to hear more about please contact us on: post@styletalkmagazine.com

Photos from Dior.

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: