Motenytt

Ting jeg har: «Den prisbelønte stigen Supreme Lucano Step Ladder var et knall-kjøp»

Espen Hågensen Rusdal samler på klær, sneakers, møbler og designpryler fra hele verden, særlig Tokyo, der han har kontakt med en egen personal shopper. I denne spalten viser han sine beste greier.

IMG_5163

Hva: Supreme Lucano Step Ladder Red.
Hvorfor?: Ja, dette er da altså en stige produsert av japanske Lucano. Akkurat denne versjonen er prodsuert i samarbeid med det anmerikanske merket Supreme. Denne stigen har vunnet en rekke designpriser, er stilt ut i museer og er bare så utrolig vakker i sin enkelhet. Den er produert i alumnimium og håndlaget, selvsagt. Jeg bruker den som krakk, fotskammel og ekstrastol når jeg har for mange på besøk for å se fotball.
Hvor: Denne ble kjøpt på eBay og er en julepresang. Det ligger fortsatt noen ut på nettet til vel 300 dollar.

 

My stuff:

«The award-winning Supreme Lucano Step Ladder is one of my best buys»

Journalist Espen Hågensen Rusdal collects clothes, sneakers, furniture and design objects from all over the world, especially Tokyo. He shops on eBay or via personal shoppers and is happy to share some of his best scoops with Styletalk Magazine.

IMG_5165

What: Supreme Lucano Step Ladder Red.
Why: Well, this is a step-ladder made by Japanese Lucano. This edition is a collaboration with the American brand Supreme. The ladder has won several design awards, been exhibited in galleries and museums and is really a minimalist beauty. The material is aluminum, and it is hand crafted, of course. I use it as a seat, foot rest or extra chair what I have friends around watching football.
Where: This piece was bought on eBay, and it was a Christmas present. You can still find some online for around 300 American dollars.

IMG_5163

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d