Motenytt

Her er et par kjoler som passer de fleste kropper, budsjett og anledninger

Desember er en måned med fester og sammenkomster. Jeg elsker å pynte meg, og skulle gjerne kjøpt masse nytt hver sesong. Men hverken kontoen min, klesskapet mitt eller miljøet har godt av det. Derfor tillater jeg meg ny kjole, og så bruker jeg det jeg allerede har av tilbehør.

TEKST: HANNA MARGRETHE ENGER

IMG_2899
Det er ofte fristende med masse paljetter til nyttårsaften, men det er ikke så mange andre ganger man får muligheten til å bruke det igjen. Denne kjolen er litt mer beskjeden i bruken av paljetter, og kan brukes til flere fester i løpet av desember, som f.eks. julebord. Kjole fra Kappahl kr. 799,-.
IMG_2916
Dette er en klassisk kjole som passer til første juledag. Burgunder hinter om jul, men er en farge som kan brukes resten av vinteren. Senere kan det brukes til alt fra vinkvelder ute med venninner eller til en tur i operaen.
Burgunder kjole fra Kappahl kr. 599,-, veske fra Frøken Dianas Salonger, øreringer fra H&M.
IMG_2902
En fuskepels er både varm og elegant, og tar seg godt ut på nyttårsaften når man skal ut å se på fyrverkeriet. Et tidløst plagg man kan bruke i flere år, så lenge man tar godt vare på det. Jeg elsker vesker! Det er så mange fine festvesker i butikkene nå, men jeg har en nydelig clutch fra 1950-tallet, og jeg har investert i en Chanel-veske (fra 1995), så jeg har det jeg trenger. Det er vesker som jeg elsker, og miljøet elsker at jeg kjøper brukt. Kjole og jakke fra Kappahl, veske vintage Chanel.

Merk, dette innlegget er ikke sponset av Kappahl, jeg har bare lånt kjoler fra dem.

To our English readers:

Here are a couple of dresses to suit most bodies, budget and occasions

December is a month of parties and get-togethers. I love to dress up and would love to buy many new outfits each season. But it isn’t good for my bank account, my closet or the environment. Therefore, I allow myself a new dress, and then I use what accessories I already have.

First picture above: It is often tempting to wear a lot of sequins on New Year’s Eve, but there are not many other times you get the opportunity to wear it again. This dress is a bit more modest in the use of sequins, and can be worn for several occasions during December, such as the work Christmas party. Dress from Kappahl.

Second picture above: This is a classic dress for the first Christmas day. Burgundy hints at Christmas, but is a colourthat can be worn for the rest of the winter. It can be worn for everything from going out for wine with friends or for a visit to the opera. Burgundy dress from Kappahl, bag from Frøken Dianas Salonger, earrings from H&M.

Third picture above: A faux fur coat is both warm and elegant and looks good on New Year’s Eve when going outside to watch the fireworks. A timeless garment you can use for several years, as long as you take good care of it. I love bags! There are so many nice party bags in stores now, but I have a beautiful 1950s clutch and I’ve invested in a Chanel bag (from 1995) so I have what I need. There are bags that I love and the environment loves that I buy second hand. Kappahl dress and caot, vintage Chanel bag.

Note, this post is not sponsored by Kappahl, I have only borrowed dresses from them.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d