Motenytt

Skuespiller og komiker Amy Schumer lanserer klesmerke

Sammen med stylist Leesa Evans lanserer Amy Schumer klesmerket “Le Cloud” hos Saks Off Fifth i dag. Og ja, de shipper til Norge!

TEKST: HANNA MARGRETHE ENGER

Evans og Schumer møttes under innspillingen av «Trainwreck» i 2015, hvor Leesa Evans jobbet som stylist, og de har vært venner siden. Idéen bak merket kom etter at Schumer hele tiden spurte om klærne Evans kom med «føltes som en sky». Så viktig er komfort for Amy Schumer, at Leesa Evans designet egne klær for Schumer da hun skulle ut på presseturné for filmen «I Feel Pretty». Da klærne også falt i smak hos vennene deres, skjønte de at dette kunne de utvikle videre.

Skjermbilde 2018-12-12 kl. 22.24.58
Foto: lecloudclothing

Kolleksjonen kommer i basisfargene svart, marineblå, kamel, mørk grønn og grå, med plagg som blyantskjørt, bukser, jakker og topper. Stoffene de har brukt er blant annet crepe og sateng, som gir en lett og luksuriøs følelse. Det er en kolleksjon med 23 plagg som gir deg en komplett garderobe, med enkeltplagg som kan brukes som basis for utallige antrekk. Klærne er designet så de ser like bra ut og fungere både på jobb, brunch med venninner eller hjemme med barna.

Kropp og selvfølelse har lenge vært noe Amy Schumer har vært opptatt av, og det er viktig for henne at alle kvinner skal kunne føle seg vel i klærne sine. Derfor kommer «Le Cloud» i størrelse 0 til 20 (32 til 48) i første omgang, med utvidelse til størrelse 40 (68) senere. Hun mener at når kvinner føler seg vel i klærne sine, føler de seg mer vel i sin egen kropp, og kan derfor nå sitt fulle potensiale.

Prisene ligger på fra ca. kr. 340,- til ca. kr. 2.220,-, og 30% av overskuddet skal gå til «Stylefund». Organisasjonen startet av Schumer og Evans i 2016, som hjelper kvinner kle seg med selvtillit når de skal ut i arbeidslivet.

Skjermbilde 2018-12-12 kl. 22.23.34
Foto: lecloudclothing

To our English readers:

Actor and comedian Amy Schumer launches clothing brand

Together with stylist Leesa Evans, Amy Schumer launches the clothing brand “Le Cloud” at Saks Off Fifth today.

TEXT: HANNA MARGRETHE ENGER

Evans and Schumer met during the filming of «Trainwreck» in 2015, where Leesa Evans worked as a stylist, and they have been friends since. The idea behind the brand came after Schumer constantly asked if the clothes Evans came with «felt like a cloud». So important is comfort for Amy Schumer that Leesa Evans designed her own clothes for Schumer when she was going on the press tour for the movie «I Feel Pretty». When their friends also loved the clothes, they realized that they could develop this further.

The collection comes in the basic colors black, navy, camel, dark green and gray, with pieces like pencil skirts, trousers, jackets and tops. The fabrics they have used include crepe and satin, which gives a light and luxurious feel. It’s a collection of 23 garments that gives you a complete wardrobe, with single pieces that can be used as the basis for countless outfits. The clothes are designed to look good and be functional at work, brunch with girlfriends or at home with the kids.

Leesa_Evans-28
Stylist Leesa Evans. Photo: Stylefund.

Body and self-esteem has been important to Amy Schumer for a long time, and it is important for her that all women should be able to feel comfortable in their clothes. Therefore, «Le Cloud» comes in US size 0 to 20 (European 32 to 48) initially, with extension to size 40 (68) later. She believes that when women feel comfortable in their clothes, they feel more comfortable in their own body and can therefore reach their full potential.

The prices range from $ 38 to $ 248, and 30% of the proceeds will go to «Stylefund», founded by Schumer and Evans in 2016, helping women dress with confidence when they’re entering the work force.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: