Motenytt Video

Høydepunkt på Oslo Runway: Envelope1976

Det var knyttet stor spenning til Envelope1976s visning på Oslo Runway, og vi ble ikke skuffet: kolleksjonen – bestående av 42 looks i svart og hvitt med innslag av pels og paljetter, skinn og ull ble vist for et kjendisstint publikum i et parkeringhus på Sørenga i Oslo.

Nøkkelord er bærekraft, minimalisme og svart/hvitt: Envelope1976 er utvilsomt det aller beste norsk design har å by på.

Gründer Celine Aagaard mener det er avgjørende å endre holdningen til produksjon og forbruk i motebransjen. Envelope1976s DNA bygger derfor på valg av materialer, design og fargepalett som alt sammen er tidløst, miljøbevisst og naturlig.

Kolleksjonene til Envelope1976 er tidløse, men moteriktige og kan brukes på mange forskjellige måter. Dette er plagg du kan bygge en garderobe på, uten å måtte kaste eller kjøpe nytt hver sesong.

“Det er ikke bare materialet som kan påvirke plaggets levetid, det er også viktig at designet holder, og at du kan oppdage nye måter å style plaggene dine på. Envelope handler om design som er laget for å vare. De følger ikke årstidene, og mener at det ikke er nødvendig å følge årstidene for å være moteriktig, bevisst og stilig” skriver grunnleggerne Celine Aagaard og Pia Nordskaug på Envelope1976s hjemmeside.

Alle bilder over: Styletalkmagazine

Bildene under: @igwstudios/Oslo Runway

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: