Motenytt

5 spørsmål med Lisa Lopez

Lisa Lopez jobber som coach for kvinner og lærer bort meditasjonsteknikker for å endre underbevisstheten, slik at man kan gi slipp på det som holder en tilbake fra å skape mer lykke, frihet og suksess.

“Fokuset er på å gi slipp på indre begrensninger og tankemønstre som står i strid med livet en ønsker å skape og målene man ønsker å oppnå. Å lære bort dette er en av mine største lidenskaper” forteller hun. 

Jobben tar henne verden rundt og for øyeblikket er hun i Hong Kong.

“Jeg har en aktiv men elegant livsstil, noe stilen min reflekterer, og legger ut deler av dette på sosiale medier, hvor intensjonen er å motivere samt inspirere andre til å leve livene de innerst inne ønsker å leve” siuer hun.

Styletalk: Hvordan vil du beskrive stilen din?

Lisa Lopez: Stilen min er leken, tidløs og elegant. Om morgenen løper jeg ofte ærend i tights, crop top og sneskers med en kaffe i hånda. Jeg kombinerer ofte en basic outfit med eksulisive Armbånd og smykker – dette føler jeg adder en tidløs eleganse til et ellers enkelt antrekk. På kvelden finner du meg i kjoler som fremmer kurver og kroppsform, kombinerte med lekne sneakers for komfort samt en mer avslappet energi i en ellers formell setting. 

Styletalk: Har du noen gode tips til reisegarderoben?

Lisa Lopez: Ettersom jeg reiser mye og som oftest ikke tar med mer enn en koffert, sørger jeg for å pakke basisplagg som kan kombineres på ulike måter. Plutselig har man mange flere antrekk tilgjengelig, ved hjelp av ulik styling som f eks vesker eller sko.  Dersom jeg reiser til land som har kultur, religion og skikker ulik hva vi har i Norge, sørger jeg for å ta med minst to sjal som jeg lett kan dekke til skuldre med for å respektere deres kultur. Gode samt stilfulle sneakers er også et must. 

Styletalk: Hvem er ditt stilikon?

Lisa Lopez: Jeg henter inspirasjon fra mennesker jeg ser når jeg reiser. Enten det er en elegant kvinne som sitter ved siden av meg på flyet eller et stil-ikon som går forbi meg på gata i Miami eller Hong Kong. Ofte går jeg inn i følelsen av kvinnen jeg ønsker å være og spør meg selv hvilke plagg som vil fremheve disse indre kvalitetene jeg bærer. 

Styletalk: Hvilket plagg fra garderoben din kan du ikke leve uten?

Lisa Lopez: Et plagg jeg ikke kan være foruten må være et sjal fra Hermes jeg er veldig glad i. Jeg har det alltid med når jeg reiser og bruker det  på kalde flyplasser og til everyday-antrekk om jeg trenger å holde meg litt mer formell. 

Styletalk: Hvor shopper du?

Lisa Lopez: Jeg liker å shoppe på Alo, Lululemon, Bulgari, LV og Gucci. Samt støtte lokale up and coming brands på destinasjoner jeg reiser. Jeg ser alltid etter materialer av høy kvalitet når jeg handler og foretrekker kvalitet over kvantitet. 

Følg Lisa Lopez på Instagram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: