Stil

Nå er det guttas tur til å pynte seg

Om stilikonene Harry Styles og Lil Nas X har lært oss noe så er det at menn ikke trenger å kle seg kjedelig og tradisjonelt dersom de har en indre dandy i seg. De trenger ikke engang kle seg særlig maskulint eller elegant. Så, om du tror det er ok å bare forsvinne i mengden iført marineblått og grått bare fordi du er gutt eller mann er du litt i utakt. Sjekk ut Diors herlige vår- og sommer-kolleksjon for menn – for ikke å snakke om instafeedene til noen av våre favoritter.

Lil Nas X er han som skapte rabalder med djeveldyrkelse og blod i sneakersene. Han har også slått et slag for cowboy-looken som aldri går av moten – og at om noen mobber deg og kaller deg Buck Owens fordi du går med hatt og boots skal du bare gi beng. For det er nemlig de som har sovet i styling-timen, og ikke du. Og har du lyst til å ha på deg den hvite stetson hatten sammen med slåbrok, og hvite sokker i plastslippers, så er det bare å kjøre på. Ja, om du har baller til det da.

Om kjekkingen Harry Styles har lært oss noe om stil, så må det være at kjerring-look med perlekjede til blondebluse og strikk er hot shit. Kombiner gjerne med slengbukser og platåsko. Sjømannsblazer eller kelnerjakke over et langt skjørt og knytebluse er også en vinner. Og husk at strutsefjær og paljetter er mannsmenneskets aller beste venn.

Selv kjedebutikkene synes det er på tide at guttene begynner å pynte seg litt – se bare på H&Ms Simone Rocha-collab. Herrelookene er som tatt ut av stylingbibelen til Harry Styles. Så ingen grunn til å gjemme seg bort gutta, denne våren skal dere skinne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: