Motenytt

Diors disco: nå har vi behov for en fest!

Etter over et år med isolasjon og mørke tanker har Diors sjefdesigner Maria Grazia Chiuri tenkt i baner som nok appellerer til mange akkurat nå. For, da hun lanserte motehusets pre-fall-kolleksjon nylig var det tydelig at kolleksjonen bar preg av behov for litt fest og moro.

Kolleksjonen ble lansert for 1000 spesielt inviterte gjester på Shanghai’s Long Museum under Shanghai Fashion Week og sølvmetallic, glitter, leopardmønster, tyll og neonfarger, discokuler, pop og åttitalls-musikkvideoer er stikkord.

I følge Diorhuset har Maria Grazia Chiuri har latt seg inspirere av popkunstnere som britiske Richard Hamilton og italienske Marco Lodola, og modellene på catwalken ble etterfulgt av kinesiske superstjerner: sangerinnen Joey Jung og rockebandet Black Panther. Elsk eller hat den – kolleksjonen er en skikkelig vitaminsprøyte, og om det er noe vi tyrenger akkurat nå så er det vel nettopp det. Og en fest.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: