Motenytt

Ting jeg har: Supreme X «Gilbert & George» Long tee

Espen Hågensen Rusdal samler på klær, sneakers, møbler og designpryler fra hele verden, særlig Tokyo, der han har kontakt med en egen personal shopper. I denne spalten viser han sine beste greier.

OriginalPhoto-578433892.966522

Hva: Supreme X “Gilbert & George” Long tee.
Hvorfor: Supreme har blitt litt så som så med årene. Likevel er det fantasipriser på box logoene deres, med enorme køer utenfor butikkene. Mange av de siste greiene har vært resirkuleringer. Men dette samarbeidet, “Death After Life” med Gilbert & George ser bra ut. Aldri vært noen fan av noen av dem, men jeg liker Gilbert & George.
Hvor: Denne kjøpte jeg i nettbutikken til Supreme. Jeg satt klar en torsdag formiddag, da nye ting pleier å droppe, og rakk å plassere en ordre før det var utsolgt. I butikken kostet denne 700 norske kroner. Den ligger på eBay nå. Budet ligger på snaut tuselappen.

Se mer av Espens ting på @frognerboy

OriginalPhoto-578432065.805031

For our English readers:

My stuff: Supreme X «Gilbert & George» Long tee

Journalist Espen Hågensen Rusdal collects clothes, sneakers, furniture and design objects from all over the world, especially Tokyo. He shops on eBay or via personal shoppers and is happy to share some of his best scoops with Styletalk Magazine.

OriginalPhoto-578433892.966522

What: Supreme X “Gilbert & George” Long tee.
Why: Supreme has become so-so over the years. Still you can get gppd prices on their box logo stuff, with massive lines outside their stores. Quite a few of their latest works have been recycled. But “Death After Life” – a collab with Gilbert & George looks great.  Never been a fan of any but I like Gilbert & George.
Where: Got this in Supreme’s net shop. Was ready to act a Thursday morning when new stuff tends to drop and managed to squeeze in an order before they were sold out. In-store this cost 700 norwegian kroner (ca. 81 US dollar). It’s now on eBay where the bid is around 1000 kroner ( 116 US dollar)

Follow Espen Rusdal on Instagram: @frognerboy

OriginalPhoto-578432065.805031

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d