Skjønnhet

Nye skjønnhetsprodukter du bare vil elske

roller 1

1. Facial Roller Rose Quartz fra Skin Secret. Løfter og strammer opp, reduserer hovenhet, rynker og slapphet ved hjelp av en mild massasje. Stimulerer og drenerer lymfesystemet, kroppens viktigste rensesystem. I tillegg er steinen naturlig kald og avkjølende ved kontakt med huden. Styletalk foretrekker å oppbevare sin i kjøleskapet for en deilig kjølende effekt og bruke den på favoritt-serumet eller noen dråper fet ansiktsolje. Sjekk Sanja fra Skin Secrets brukerguide her.

derma cooler

2. Derma Cooler, også fra Skin Secret. Har du noen gang kjølt ned huden ved å gni en isbit mot huden? Derma Cooler gjør akkurat det. Denne søte lille dingsen er perfekt for en avkjølende og avslappende ansiktsmassasje. Består av en rund metallplate som masseres mot huden, og inneholder en unik gelblanding som holder platen kjølig og sørger for en behagelig massasje. Reduserer hovenhet, rødhet og betente områder. Perfekt på morgenen. Tips fra Sanja hos Skin Secret: «Du kan også bruke Derma Cooler på støle og vonde muskler på kroppen og i nakken, eller på solbrenthet og kløende insektsbitt. Jeg anbefaler at du da bruker den sammen med en lindrende aloe vera krem som COSRX Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream for best effekt.»

Skin Up device

3. SkinUp Rub. Masserer ansiktet med 1392 mikro-hoder i hygienisk silikon. Renser huden i dybden mens den fjerner urenheter, olje og rester av sminke. Bruk den gjerne sammen med renseskummet Phil Pharma Cleanser Mousse som er uten parabener, sepe  eller natriumlauretsulfat. Smør skummet forsiktig på ansiktet. Aktiver SKIN UP® RUB og velg ønsket pulserende hastighet. Begynn rensingen av ansiktet ved å bruke sirkulære bevegelser for å massere huden i ca. ett minutt. Vent minst 30 sekunder for å la de aktive ingrediensene i skummet absorberes fullstendig i huden. Skyll og tørk ansiktet.

20180924-VLappartient-Dior-4417

4. Lip Sugar Scrub fra Dior. Deilig pomade som eksfolierer og gir deilig fukt samtidig som du får en naturlig glossy look. Brukes alene, eller under favorittleppestiften.

20180924-VLappartient-Dior-4565

5. Diorskin Undercover Concealer. En concealer eller dekk-krem som er vannavstøtende og nøytraliserer og dekker ujevnheter i huden. Perfekt under foundation eller kun med et lite dryss Diorskin Forever and Ever løst, transparent pudder for en mer naturlig sommer-look. Den dramatiske øyensminken er gjort av Peter Philips for Dior med bruk av Diorshow pro liner i fargenyansene Black og Antracite.

For our English readers:

New must-have beauty gadgets you will totally love

roller 1

1. Facial Roller Rose Quarts from Skin Secret – Norwegian net shop specializing in K-Beauty. The roller lifts and firms the skin and gives you a gentle massage that cools  and soothes puffiness, improve blood circulation, promote lymphatic drainage as well as improves skin elasticity. Relieves facial tension. Styletalk prefers to keep the roller in the fridge and use on top moisturizers or favorite facial serums. Check Sanja from Skin Secret’s user tips here.

derma cooler

2. Derma Cooler, also from Skin Secret. Have you ever rubbed your skin with an ice cube in the summer? Then you will love Derma Cooler! This cute little gadget is perfect for a relaxing facial massage, it has a water and gel filled head that can be effectively cool if stored in the fridge. Use it to reduce puffyness, reddish skin, pain and discomfort. Revitalizes, refreshes and rejuvenates the skin instantly and lowers your skin temperature. Perfect in the morning: Tip from Sanja at Skin Secret: «Use on sore muscles, mosquito bites and sun burn, ideally along with a quality aloe vera lotion like  COSRX Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream for max effect.»

Skin Up device

3. SkinUp Rub.  From Phil Pharma, Italian company that specializes in high tech skincare. The Skin Up Rub massages your face with little micro-heads designed in hygienic silicone and gives you a deep cleanse, removing traces of makeup, oil and dead skin cells. Use it along with Phil Pharma Cleanser Mousse which is free of all soap, parabens and sodium lauryl sulfate (SLS). Pat the mouse gently onto your face and activate the Skin Up Rub. Massage in circular movements across your face for one minute. Wait 30 seconds to help absorb active ingredients into your skin, then cleanse with water. Leaves a baby smooth feeling.

20180924-VLappartient-Dior-4417

4. Lip Sugar Scrub from Dior. Soft, luxurious balm that will exfoliate and moisturize your lips and give you a lush glossy pout. Use alone or as a base for your favorite lipstick.

20180924-VLappartient-Dior-4565

5. Diorskin Undercover Concealer. Hides and neutralizes imperfections, do not crease, crack or settle into lines, but provides full coverage with a fresh matte finish.
Is waterproof and perfect under your foundation – or alone with just a dusting of loose transluscent powder for an au naturel-effect. The dramatic eye makeup is by Peter Philips for Dior, using Diorshow Pro Liner in Black and Antracite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: