Motenytt

Espen samler på dyre merkevarer og limited edition stæsj

IMG_5119

Journalist Espen Hågensen Rusdal samler på klær og designprodukter (legg merke til iPhone-case på bildet over) og limited edition sneakers. Han støvsuger eBay for attraktive objekter, reiser hyppig utenlands, gjerne til London for å handle og han har en personlig shopper som sørger for å finne godsaker for han i Tokyo. Egentlig handler han såpass mye at han burde få en egen utmerkelse for å holde Posten og Bring fullt sysselsatt med pakkeleveringer året rundt. I ukene framover kan du bli med inn i Espens shoppinggale univers og se hans beste kupp.

IMG_5166

Hva: Adidas Yeezy 700 static V2
Hvorfor?: Kanye West har gjort seg helt bort med sin støtte til det oransje monsteret Donald Trump og hans Yeezy-produkter er av vittige tunger kalt for MAGA-wear. wear (Make America Great Again). Det skal sies at jeg sliter litt med å bruke dem nettopp derfor. Uansett er denne skoen en debutversjon #2 av hans populære 700-modell. Den er hvit og det er vinter. Altså er disse totalt upraktiske nå, men bare så fryktelig fine.
Hvor: Disse ble kjøpt da jeg vant raffle hos Yme i Oslo. De kostet 3.200,- kroner og ble utsolgt umiddelbart. Du må på eBay for finne disse nå. Og der koster de i dag drøyt 4.000,- kroner.

IMG_5168 (1)

Hva: A Bathing Ape toalettpapir
Hvorfor: Jeg er svak for stæsj fra Japan. A Bathing Ape, eller BAPE, er blant favorittmerkene. Nigo, som startet merket har det med å lage logoene tiltalende og ikke minst; de produserer en hel rad med nærmest meningsløse og rare produkter. Dopapir er et godt eksempel på dette! I Japan strekker køene seg flere kvartal når det droppes ettertraktede greier. Jeg skal selvsagt aldri åpne pakken. Derimot står disse utstilt i et monter i stua hjemme. Jeg kan ikke noe for det, jeg synes rett og slett denne pakken her ser bra ut.
Hvor: Jeg har en shopper i Tokyo som skaffer meg ting som ikke er tilgjengelig i Norge. Disse kostet rundt 300 kroner. Nå må du til eBay skal du kjøpe disse. Prisen? 200 dollar.

Alle bilder: @frognerboy

To our english readers:

Espen collects brand products and limited edition stuff

IMG_5120

Journalist Espen Hågensen Rusdal is a collector of brand name products, novelty items and limited edition sneakers. He hoovers eBay and other online shops for special pieces, has a personal shopper in Tokyo and travels frequently to the UK to shop himself. In the weeks to come he will present Styletalk’s readers with some of his favourite finds.

IMG_5166

What:  Adidas Yeezy 700 static V2
Why?: Kanye West has made himself look like a douche with his support of the “orange monster” Donald trump and vile tongues has nicknamed his Yeezy products MAGA-wear (Make America Great Again). I admit this makes me a bit queasy about wearing them. Anyways, this model shoe is the debut version #2 of his popular 700-model. It’s white and it’s winter. In other words – they are impractical now, just very very nice.
Where: Won these at a raffle at Yme (store in Oslo). They cost 3.200 Norwegian kroner     (approx..: 373 Am. dollars or 280 GBP) and were sold out on the spot. You need to go to eBay to buy these today and there the prices range around 4000 Norwegian kroner (467 Am. dollars or 353 GBP)

IMG_5168 (1)

What: A Bathing Ape toilet paper
Why?: I have a weakness for Japanese stuff. A bathing Ape – or BAPE – is among my favorite labels. Nigo who started the brand designs attractive logos, and produce a whole bunch of whimsical and weird products. Toilet paper is a great example! In Japan people line up several blocks when new products are released. I will of course – not ever open the box or break the seals the items come in. Instead they will be placed in a display cabinet in my front room. I can’t help it, I simply think this pack looks good.
Where: I have a personal shopper in Tokyo who gets me stuff that’s not available in Norway. These rolls cost me approximately 300 Norwegian kroner – (approx. 35 Am. dollars, or 26 GBP). Today you must go to eBay to get hold of these. The price? 200 Am. dollars.

All photos: @frognerboy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d