Motenytt

Stefie står på scenen med Mr.P-Square

Omayazi.jpg
Photo: Mhende Productions

Den talentfulle modellen og fitnessintstruktøren Stefie Mayazi kan denne helgen legge til et nytt punkt på cv’en: konsert konferansier.

I sosiale medier er den svensk-kongolesiske bloggeren kjent for å dele sine historier på Instagram og nettstedet Sqn.no. Lørdag står hun på scenen i Röverstaden i Oslo og introduserer den nigerianske artisten Mr.P-Square.

Stefie Mayazi elsker å stå på scenen og å dele sine opplevelser med så mange som mulig gjennom sosiale medier. Som konsert-vertinne vil hun ta med seg publikum både på og bak scenen og lage show sammen med artistene på sin unike, sprudlende måte.

Etter å ha debutert på showet «Rock the Mic» på Café Sør med DJ-duoen Modern Day Hippie for kort tid siden er konserten med Mr.P-Square første gang hun introduserer en internasjonal artist på scenen. Konserten er den nigerianske artisten Peter Okoye alias Mr.P-Square sin første i Oslo under turneen «All Eyes On P». Han er invitert av Kayb & Mago Entertainment.

Sjekk ut Stefies Instagram her: @stefie0mayazi

To our English readers:

Stefie adds hostess to her resume

Oslobased firecracker Stefie Mayazi is a multitalented dancer and blogger. Now she can add Concert Host to her resumé.

Swedish-congolese Stefie Mayazi is a force to be reckoned with. Oslo-based, she shares her stories daily through her Instagram account @stefie0mayazi and her blog on Sqn.no (http://selfiequeens.no/). With her strong sense of style and bubbly personality she have become a popular face at major events, parties and social media sites.

Now she can add concert host to her resumé. This Saturday she will host the concert with Mr.P-Square in Oslo. Her goal is to offer her audience a unique view into the life of musicians and performing artists both backstage and on stage. And she promises to do so in her own unique and bold Stefie-licious way.

After co-hosting a live show “Rock the mic” at Cafe Sör with Dj duo Modern Day Hippie, the Mr. P-square concert this Saturday will be her first time hosting an international artist. It is Nigerian native Peter Okoye alias Mr.P-Square’s first solo concert in Oslo while on his tour “All Eyes on P”. He’s brought to Oslo by Kayb & Mago Entertainment and the concert will take place in Röverstaden Concert Hall.

Check Stefie’s Instagram here: @stefie0mayazi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d