Stil Tips Video

Gjenskap en enkel og stilig “Dia de los muertos” look til Halloween

Lyst på en Halloween look som gir wow-effekt? Vi har valgt tema “Dia de los muertos” eller “De dødes dag” som det heter på norsk. Den meksikanske feiringen er fargerik og spektakulær, og er den perfekte inspirasjon til utkledning. Sjekk ut videoen Angelina har laget for Styletalk, og følg de fire stegen for å gjenskape stilen.

Trinn 1: Forberedelser
Sett opp håret slik at det ikke er i veien mens du sminker deg. Jeg har brukt “klippers”, men du kan også bruke vanlige spenner, bobbypins eller hårklyper. Ta deretter på øyepads for å minske eventuelle poser under øynene, og gi fukt og næring til den delikate huden rundt øyene. Påfør en leppemaske eller en god leppepomade, og la den trekke inn litt før du starter med øynene.

Trinn 2: Øynene
Påfør en lys base på øyelokkene, jeg har brukt fargen som er ringet rundt under. Deretter påfører du en mørkere farge (svart eller grå) og til slutt glitter øyenskygge. Etter at du har fått øyeskyggen til å bli “smooth” og at den blender fint, skal du lage “vinger” på hvert øye. Helt til slutt tegner du opp brynene.

Trinn 3: Ansiktet
Ta av øyepadsene, og ta vekk overflødig øyenskygge rundt øyelokket med bomull. Nå er det på tide med litt ansiktskrem. Viktig med en god fuktighetskrem som trekker godt inn i huden. Så tar du på en foundation som passer hudtonen din. Jevn den godt rundt skinnene, panna og på halsen. 

Lag en strek fra omtrent litt over øret, og helt ned til haken på begge sider. Dette er en skisse av kinnbeina, og skal illustrere et skjelett. Deretter lager du to små streker på midten av nesa, det er neseskjelettet ditt, slik som vist på bilde under. Skyggelegg rundt de skisserte områdene med øyenskygge. Det vil gi en fin 3D effekt. Øyeskyggen som passer til dette, er den mørke som ble brukt i trinn to.

Påfør glitterlim i ansiktet langs kinnbeina med en kost først og deretter glitter. Mengde glitter må du føle deg litt frem med, og påfør så mye eller lite du er komfortabel med. Men når det er sagt, så er det glitteret som gir wow-faktoren til looken!

Trinn 4: Håret
Style håret og gi det litt volum. Jeg har brukt en rettetang til å lage løse krøller. Hårkransen jeg har på hodet er laget av en svart girlander for å være tro mot Halloween-stilen, men det er like fint med en fargerik krans eller hårbøyle.

All sminken jeg har brukt er fra Normal og girlander er fra Nille (ikke spons).

Lykke til og HAPPY HALLOWEEN!

Følg Angelina på Instagram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: