Interiør Tips

4 kontoer å følge på Instagram

Noen tyr til Pinterest og andre til Instagram for å få inspirasjon. Begge deler fungerer utmerket. Skal du pusse opp i sommer eller trenger du kanskje ideer til kule DIY-prosjekter? Følg med her! I ukene frem mot sommeren tipser Styletalk om Instagramkontoer som er verdt å få med seg. Vi starter med interiør.

Benedicte står bak instagram kontoen @benedictehn, hvor hun deler sin lidenskap for hjem, interiør og DIY, samt små historier fra hverdagen. Hun startet med instagram i 2017, og har siden da lagt ut bilder nesten daglig. Hennes interesser er: DIY, fargesammensetning, interiør, visuell kommunikasjon, grafisk design, innholdsproduksjon, historiefortelling, planlegging og strategi.

Å lage noe på budsjett gir en ekstra boost! Sjekk hva Camilla har laget med ispinner og limpistol. Interiør trenger absolutt ikke å koste skjorta.

Grunnlegger av Element Interiør, interiørdesigner Ina, deler daglige tips innen farger, interiør og hjem på sin konto. Et baderom er for mange den største utfordringen å planlegge, og med god grunn. På et baderom er det mange tekniske funksjoner, ulike soner og praktiske hensyn som man må forholde seg til på et nokså begrenset areal, i tillegg vil man jo gjerne at det skal se pent ut også. Sjekk ut moodboardene hennes.

Silje Strømsnes fra Stavanger er opptatt av gjenbruk og er en ekspert på å finne bruktfunn. Instagramkontoenen hennes har blant annet masse kule lamper. Ikke så rart når hun er en ekspert på å redesigne lamper, og selger de på @frynseriet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: