Motenytt

Nye Nike Dunks fra Virgil Abloh

Så kokte det i diverse nettforum. Ryktene går knallhardt nå: Virgil Abloh skal slippe hele 50 Nike Dunks i 2021. «The 10», som så ble «The 20», er nå blitt «The 50».

Dunk har fått en stor gjenoppliving og skoene som koster en drøy tusenlapp har gått for både tre og fire ganger så mye hos resellere som Stock X andre nettsteder.

Foto: Myles Kalus Anak Jihem

Amerikaneren Virgil Abloh, kunsterisk leder i Louis Vuitton og mannen bak Off-White, er ikke ny med Nike-samarbeid etter stor suksess med flere versjoner av både Jordans, Dunks, Air Force 1s og enda noen til. Flere av modellene går for 20.000 kroner hos resellere.

Abloh selv har kommentert på Instagram, der noen hadde lagt ut et rykte om at det skulle komme 20 forskjellige farger. «Jeg ville aldri kommet opp med så fæle farger selv om jeg prøvde», skrev han under et innlegg på Instagram der noen hadde laget en mockup av hvordan de trodde skoene ville se ut.

Nå sier ryktene at det slettes ikke er 20 versjoner som slippes, men 50, alle med hvit og grå base og da 50 forskjellige farger på lissene. Sko nummer 50 skal være helt svart.

Skoene vil også nummeres og ha detaljer i samme palett som lissene. Off-White Dunks kan du finne hos resellere fra omtrent 7.000 til 12.000 kroner hos Stock X. Vil du ha en litt billigere Off-White Dunk kan du gå for Ablohs Rubber Dunk, for omtrent 4.000 kroner.

Det er ikke kjent når skoene slippes, men høsten nevnes av flere.

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d