Tips

Månedens boktips

Hvem har vel ikke lurt på hva som skjer i kulissene hos Vogue? Når man tenker på motemagasin er det ofte Vogue man tenker på først. Men hvordan blir en utgave til?

I mai 2016 kom det 100. nummeret av britiske Vogue ut. I den anledningen lagde BBC en dokumentar hvor de fulgte planleggingen av både magasinet og en stjernespekket gala. Samtidig skrev sjefsredaktør Alexandra Shulman dagbok som hun deler i «Inside Vogue: My Diary of Vogue’s 100th Year». Her får man bli med inn i hverdagen til en av moteverdens mektigste kvinner. Hun deler både utfordringer profesjonelt, men også privat. Selv om hun er i Milano under Fashion Week, må hun sende påminnelse hjem om søppelhenting.

Dette er en bok for de som lurer på hvordan magasinbransjen jobber, for fans av Vogue og for de som lurer på hvor glamorøst livet til en sjefredaktør egentlig er.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: