Motenytt

Simone Rocha x H&M: grunge og prinsesser

Endelig har H&M delt kampanjebildene til kolleksjonen til Simone Rocha. Jeg har ventet spent siden de slapp nyheten, og bildene skuffet ikke. Dette er mitt absolutte favorittsamarbeid siden starten i 2004.

Kolleksjonen oser femininitet, vår og sommer. Det er tyll, puffermer, sløyfer, paljetter og perler. Rett og slett en kolleksjon jeg blir glad av. Dette er en kolleksjon som virkelig har alt. Fra hettegenser og joggebukse, til brudekjole og fra underkjole til kåper. Her finner du klær du kan ha på jobb og klær til fest. Den mest spennende designen er en kjole som mikser tyll, perler og ruter. Grunge møter prinsesse. I denne kjolen vil man definitivt bli lagt merke til.

Herrekolleksjonen er en herlig blanding av feminint og maskulint, som den rosa skjorten med bilde av blomster utenfor et vindu trykket på. Her finner nok mange kvinner som syns damekolleksjonen er litt for feminin noe de liker. Som denne fantastiske trenchcoaten med perler på kragen.

Barnekolleksjonen består av flest ting til jenter, noe til gutter, men også et utvalg unisex, som den superkule rutete snekkerbuksa. Den er en god blanding av søt og kul, og kommer til å falle i smake hos både store og små. Med klær til både mor, far, datter og sønn, er dette en drøm for alle har ønsket å kle opp hele familien i matchende klær.

Jeg er hodestups forelsket i denne kolleksjonen. Ikke bare fordi den er fantastisk vakker, den har kjoler med lommer! Så nå blir det en gjennomgang av garderoben for å gjøre plass til nye klær.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: