Motenytt Video

Eventyrlige rød løper-kjoler fra Paris Couture Week

«The Birds of Paradis» er libanesiske Ziad Nakad‘s kolleksjon for SS-21. Fnugglett, transparent chiffon, silke og blonder pyntet med strutsefjær og gnistrende paljetter er luksus og som skapt for vårens mange rød løper-arrangementer – og bryllup for den som vil ta litt i – om det snart blir mulig å drømme om den typen arrangementer igjen. I mellomtiden får vi drømme oss bort i de overdådige kjolene, som er fotografert på  Château de Vaux-Le-Vicomte et fransk barokk-slott som ligger i byen Maincy 55 km sørøst for Paris. Kjolene er alle håndbroderte i designerens studio under lockdown og i følge Ziad Nakad selv tok brudekjolen alene 3 måneder å gjøre ferdig.

Foto: Greg Alexander
Make-up: Carine LArchet & Benoît Claverie
Hår: Elisabete Godart
© Méphistophélès Productions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: