Motenytt Video

Praktiske klær trenger ikke være kjedelig

Er du blant de som synes sports- og treningstøy er litt kjedelig? Som setter pris på alle high.tech-materialene men ikke opplever at treningsklærne sier noe om deg? Vel, alt handler om styling og presentasjon. Da bør du ta en titt på disse fantastiske bildene, tatt av fotograf Dusan Reljin og stylet av Lisa Jarvis. Bildene ble stilt ut under årets kunst- og motefestival Fushion som et nytt blikk på norsk mote og kunst, der stylisten setter sammen plaggene på nytt og samtidig beholder integriteten til merkevaren.

Det er Blake Schaefering, styrketrener og PT som fikk ideen til denne presentasjonen av norske Kari Traa. Han merker godt at folk som trener er opptatt av at klærne skal være teknisk funksjonelle men også bra å se på.

L1090999

Modellene er den prisbelønte keramikk kunstneren Anette Krogstad som har designet for restauranter som Alex Sushi og Noma Copenhagen. Klara Mårtensson er fast ansatt i Nasjonalballetten og har blant annet danset rollen som stor Svane i Holmes Svanesjøen.  Og Hedvig Bang, tidligere danser, og nå personlig trener og tobarnsmor.

For our English readers:

Athleisure can be stylish as well as practical

L1090927

Do you think sports clothes are boring? Not really all that into athleisure? Mixed feelings about those sweats? Take a look at this collection from Kari Traa – shot by photographer Dusan Reljin and styled by Lisa Jarvis. The series was exhibited in Oslo during Fushion this fall and offers a while new take on what it means to dress for a workout. It’s all to do with styling and the idea that sweats do not have to mean drab.

It was athlete and personal trainer Blake Schaefering who had the idea for the shoot, because he knows first hand how conscious people are about their clothes, also when they work out. His theory is that if you feel good about yourself, you do better.

L1090999

The models featured in the series are artist Anette Krogstad, dancer Klara Mårtensson and PT Hedvig Bang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d