Motenytt Video

Under lockdown er det lov å drømme om vakker haute couture

Ingen catwalk shows denne vinteren, nei? Om du som vi savner å se spektakulære motevisninger får vi heller bruke tiden til å drømme oss bort i lekre bilder av kreasjoner som virkelig setter fantasien i sving- Som i «Galatea» – den nye kolleksjonen til fransk-italienske Farhad Re, som ble lansert under Paris Haute Couture Week nylig.

Farhad Re studerte tidligere arkitektur, noe vi ser tydelige spor av også i hans klesdesign. De vakre kreasjonene vevd og flettet sammen av remser i silkeorgansa – 500 meter i følge Farhad, skal ha gått med til å lage de 15 kjolene i kolleksjonen. Haute couture handler mer om å selge drømmer enn å selge klær, og Farhard Res kolleksjon forteller sin egen lille historie om kunstneren som jobber natt og dag i sitt atelier og ender med å bli forelsket i sitt eget skaperverk. Bildene og videoen som følger med, viser modeller som poserer i skulptørens studio. Så ta en pause fra nyhetssendingene om Covid-19 og nyt – vi trenger å drømme litt nå.

Siden visninger er fjernt for mange akkurat nå oppfordret VOGUE nylig sine lesere til å skape sin egen haute couture hjemme og sende inn sine bilder til nettutgaven. Så – hvorfor ikke gjøre det samme her? Kle deg opp i din villeste stas, legg din råeste makeup og send til post@styletalkmagazine.com – og merk dem med #styletalkstaysafe – for en sjanse til å skinne på våre nettsider!

FARHAD RE collection couture printemps été spring summer 2021
Foto: Iris Brosch
Modell: Floriane Desmaret @ City Models
Make-up: Carne Larchet
Hår: Elisabete Godart
Méphistophélès Productions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Styletalkmagazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading